Ny eskaderplan m.m.

På sidan ”Eskader 2014” finns ett nedkortad webbvariant av den flyktplan som Långtobis skickat ut. På den sidan, och på planeringsmötet 2014-02-16, kan man ge synpunkter och diskutera planen.

Det har skapats nya epostadresser av typen ”förnaman” . ”efternanm” (a) tobiseskader.se (dubbelnamn skrivs ihop utan bindestreck). Mejl till dessa vidarekopplas som alias till medlemmarnas ordinarie epostadresser. Tanken är att i första hand klar av situationen när en medlem har glömt sitt lösenord. I framtiden kommer det att finnas gruppadresser. Idag finns redan en gruppadress till Tobisrådet (tobisrad (a) tobiseskader.se). I matrikeln kommer det fortfarande att stå medlemmarnas egna epostadresser.

Vår värvningskampanj drar igång med en liten annons i SXK Stockholms medlemstidning Ostpricken. Den skall återfinnas på näst sista sidan i nästa nummer som kommer ut i början av februari. Samma eller liknande annons kan medlemmar sätta upp på sin klubbs anslagstavla i samband med att vårrustningen börjar.

Lämna ett svar